”Tavoitteeni on kasvattaa rodunomaisia, hyväluonteisia ja terveitä ragdolleja, joista on paljon kehräävää iloa omistajilleen.”

RAGDOLLIEN LUMOISSA

Sanotaan, että on kissa- ja koiraihmisiä. Minä olen kuitenkin ennen kaikkea eläinihminen. Kissojen lisäksi minulla on ollut sekä hevosia että koira. Kissat ovat kuuluneet elämääni aina, ja ne ovat vuosien saatossa hurmanneet minut yhä uudelleen itsenäisen rakkaudellisella luonteenlaadullaan. Lapsuuteni vietin maalaistalossa, jossa kissat ja niiden hoito olivat erottamaton osa arkipäivää. Sen jälkeen en ole osannut kuvitella elämääni ilman kissoja. Kaikki kissani ovat olleet minulle hyvin rakkaita ja ne ovat opettaneet minulle todella paljon. En tiedä mitään ihanampaa kuin sylissä makaava, tyytyväisyyttään huriseva kissa.

Ragdoll viehättää minua sekä luonteensa että ulkomuotonsa takia. Pidän siitä, että kissa on kookas ja runsaskarvainen. Vaalea turkki yhdistettynä upeisiin ruskean sävyihin ja naamiokuviointiin sekä siniset silmät ovat osa ragdollien viehätysvoimaa. Niiden hienoin ominaisuus on kuitenkin ystävällinen luonne ja rento, kiireetön olemus.