Pennut kasvavat meillä kotona perheenjäseninä ja saavat yllin kyllin hellyyttä, rakkautta, huolenpitoa, yhteisiä leikkejä, ravitsevaa ruokaa ja yksilöllistä hoivaa ja hoitoa, jotta ne kehittyvät ihmiseen luottaviksi, rakastaviksi lemmikeiksi.

Pennut & pentutiedustelut

Suhtaudun kasvatukseen vakavasti ja minulle on tärkeää, että pennut saavat hyvän ja rakastavan kodin. Toivon, että pentutiedustelujen yhteydessä kerrot itsestäsi ja siitä, minkälaisen kodin olet pennulle tarjoamassa. Tiedustelut joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Lemmikkikissa

Lemmikiksi myytävät pennut myydään ilman siitosoikeutta ja ne ovat valmiiksi leikattuja, eläinlääkärin tarkastuksessa terveiksi todettuja ja hyväluonteisia kissoja. Kaikkien kissojen kanssa voi halutessaan osallistua rotukissanäyttelyihin, mutta joissakin pennuissa saattaa olla rotumääritelmän vastaisia väri- tai muotovirheitä, jotka vähentävät menestymismahdollisuuksia näyttelyssä. Näyttelyistä kiinnostuneille suosittelemmekin pentua, joka on kasvattajan arvion mukaan lupaava ja vastaa kaikilta osin ragdollin rotustandardia. Koska tuomarien mieltymykset vaihtelevat ja myös kilpakumppanit ovat kovatasoisia, takuita näyttelymenestyksestä ei voi antaa.

Hinta: 950 € 

Siitostasoinen pentu on kasvattajan arvion mukaan lupaava pentu, joka vastaa kaikilta osin ragdollin rotustandardia. Siinä ei ole havaittavissa selviä virheitä, jotka vähentäisivät sen menestymismahdollisuuksia näyttelyissä tai estäisivät sen käytön jalostuksessa. Siitostasoinen pentu myydään aina täysin jalostusoikeuksin rekisteröidyille kasvattajille.

Hinta: 1300-1600 € 

Sijoituskissa

Sijoituskissa tarkoittaa, että sijoituksen ajan kissa on kasvattajan nimissä, mutta asuu sijoituskodissa. Tarvitsemme lähialueelta sijoituskoteja, jotta pystymme rajoittamaan kissalaamme jäävien naaraskissojen määrää. Sijoitussopimukset tehdään tapauskohtaisesti ja sijoituskissan hinta riippuu aina sopimuksen sisällöstä. Maksettava takuusumma jää kokonaisuudessaan kasvattajalle, mikäli pennut syntyvät ja kasvavat Purppuralinnassa. Mikäli pennut syntyvät ja kasvavat sijoituskodissa, takuusumma on mahdollista saada joko kokonaan tai osittain takaisin riippuen siitä, kuinka monesta pentueesta sopimus tehdään. Myös uroskissasta on mahdollisuus tehdä sijoitussopimus, mikäli sijoituskoti on valmis pitämään kissaa sovitun ajan leikkaamattomana. Sijoitussopimus on aina määräaikainen ja sopimuksen päätyttyä kissan omistusoikeus siirtyy kokonaisuudessaan sijoituskodille.

Hinta: 300-600 €

[unex_ce_button id="content_ay41p703w,column_content_vhi8w7ngp" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="14px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#4d1f38" button_padding="50px 30px 50px 30px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#b15975" button_border_hover_color="#000000" button_link="eeva@purppuralinnan.com" button_link_type="email" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]LÄHETÄ PENTUTIEDUSTELU[/ce_button]

Kiinnostaako sijoituskissa?

[unex_ce_button id="content_ah4c1ytlb,column_content_hwxocwg0l" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="14px" button_width="full_width" button_alignment="left" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#4d1f38" button_padding="30px 30px 30px 30px" button_border_width="0px" button_border_color="#4d1f38" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#b15975" button_border_hover_color="#b15975" button_link="https://www.kissaliitto.fi/2016/sijoituskissaopas" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]TUTUSTU KISSALIITON OPPAASEEN[/ce_button]

Kaikki pennut luovutetaan

  • 13-14 viikon ikäisinä
  • Rekisteröityinä (Suomen Kissaliitto, FIFe)
  • Kissaliiton myyntisopimuksella
  • Eläinlääkärin tarkastamina
  • Sirutettuina
  • Rokotettuina
  • Madotettuina
  • Sisäsiisteinä
  • Pentupaketin ja hoito-ohjeiden kera

Voit tilata itsellesi uutiskirjeen, jonka avulla pysyt ajan tasalla pentujen syntymästä ja saatavuudesta.  Jos pennut kiinnostavat sinua, voit tehdä ennakkovarauksen koska tahansa ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Ennakkovarauksen yhteydessä toivon, että kerrot jotain itsestäsi, perheestäsi ja minkälaisen kodin pentu teiltä saisi. Ennakkovaraus ei sido sinua pennun ostoon. Ennakkovarauksen tehtyäsi olet etusijalla pentuja myytäessä.

Pentujen synnyttyä voit tehdä alustavan varauksen valokuvien ja puhelinkeskusteluidemme perusteella, kun pennut ovat noin 4-5 viikon ikäisiä.

Pentu on varattu, kun varausmaksu 300 € on maksettu. Toivon, että sinulla on mahdollisuus käydä katsomassa pentua ennen lopullisen ostopäätöksen tekoa. Tämä on mahdollista, kun pennut ovat n. 5-7 viikon ikäisiä. Varausmaksu voidaan maksaa heti vierailun jälkeen, mikäli päätät ottaa pennun itsellesi. Varausmaksua ei palauteta, mikäli ostaja peruu kaupan. Jos kauppa peruuntuu myyjän toimesta, varausmaksu palautetaan kokonaisuudessaan takaisin.

Pentu on myyty, kun se on maksettu kokonaan ja luovutettu uuteen kotiin. Lopullisesta hinnasta vähennetään varausmaksun osuus.

Kasvattaja kustantaa kaikille pennunostajille ensimmäisen vuoden jäsenyyden vapaavalintaisesti joko Suomen Ragdoll kissayhdistykseen tai Suomen Ragdollystävät-seuraan.

Pennuillamme on kahden vuoden takuu perinnöllisten vakavien sairauksien (HCM, RN, PKD) osalta. Mikäli kissa kuolee tai joudutaan lopettamaan edellämainitun perinnöllisen sairauden vuoksi, kissa korvataan antamalla tilalle uusi vastaavantasoinen pentu. Korvauksen edellytyksenä on, että sairaus on diagnosoitu lääketieteellisesti, kissalle on tehty ruumiinavaus Evirassa ja ruumiinavaustodistus on toimitettu minulle. 

Jos joudut luopumaan kissasta syystä tai toisesta, autan tarvittaessa uuden kodin etsimisessä.

Uuteen kotiin

Olen kissanomistajan tukena myös pennunoston jälkeen. Minuun voi ottaa yhteyttä kaikissa pentuun liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa. Myös kuulumiset ja kuvat kasvateistani ovat aina tervetulleita!

[unex_ce_button id="content_kx5av77pc,column_content_cf9orpcdn" button_text_color="#4d1f38" button_font="semibold" button_font_size="14px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="2px" button_bg_color="transparent" button_padding="30px 30px 30px 30px" button_border_width="2px" button_border_color="#4d1f38" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#b15975" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="transparent" button_border_hover_color="#b15975" button_link="http://purppuralinnan.com/ota-yhteytta/" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä![/ce_button]