Kuulumisia & näyttelytuloksia

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS FACEBOOKISTA

Aura 4.5.2018

Vihdoinkin vuoden odottelun jälkeen näyttää siltä, että 2. polven kuningattaremme on saamassa perheenlisäystä! <3 Jos kaikki menee hyvin, pennut syntyvät kesäkuun puolessa välissä. Pippuriselle prinsessalle Jannalle on myös syntymässä kolmas pentue noin viikkoa aikaisemmin. Molempien pentueiden isä on Ruuskatin Mauno, joten kaikki tytöt tulevat olemaan kilpikonna-väritteisiä. Jannan ja Manun pentueessa myös sinisen väriset pennut ovat mahdollisia.

Helsinki 21.4.2018

Helsingin kansainvälisiin kissanäyttelyihin Messukeskuksessa osallistui lauantaina 21.4. sekä Purppuralinnassa kasvanut Ragtail Pandora että Ranskasta Suomeen Purppuralinnaan muuttanut Nagawiga I'Ulyssiade "Nalle".  Molemmat osallistuivat pentuluokkaan ja saivat tuloksen EX1. Tämän lisäksi Nalle oli sekä tuomarin- että värin paras kissa. Tästä on hyvä jatkaa näyttelyuraa. 🙂

Turku 7.4.2018

Sekä Purppuralinnan Prinsessa Jenifer että Purppuralinnassa kasvanut Ragtail Pandora osallistuivat elämänsä ensimmäistä kertaa kansainvälisiin kissanäyttelyihin Turussa  saaden molemmat pentuluokasta tuloksen EX1. Tästä on hyvä jatkaa näyttelyuraa. 

Helmikuu 2018

Purppuralinnan tuleva kuningas Nagawika de I'Ulyssiade "Nalle" saapui Suomeen keskiviikkona 21.2. Pitkä ja raskas matka Ranskasta Suomeen sujui hyvin ja suunnitellusti.

Joulukuu 2017

Helmikuun loppupuolella Suomeen saapuu nuoriherra Nagawika de l'Ulyssiade Ranskasta. Hän on Purppuralinnan tuleva kuningas. 

Turku 25.-26.11.2017

Purppuralinnan Prinsessa Safiira osallistui Turun kansainvälisiin kissanäyttelyihin 25.-26.11.2017. Lauantaina Safiira sai sertin ja valmistui Championiksi. Tämän lisäksi hän oli Tuomarin paras naaraskissa ja paneelissa Safiira sai yhden äänen. Sunnuntaina Safiira sai Champion-luokasta sertin ja Tuomarin paras-valinnassa jäätiin tällä kertaa toiseksi. 

Purppuralinnassa vietettiin alkuviikosta kuninkaallisia häitä, kun uusi Kuningattaremme Purppuralinnan Prinsessa Viviane pääsi treffeille Purppuralinnan kuninkaan Ruuskatin Maunon kanssa. Aika näyttää, saako Viivi vihdoin ja viimein jälkikasvua. <3

Purppuralinnan kuningatar Miisu sai kolmannen ja viimeisen pentueensa. Pentueessa on kolme ihastuttavaa pentua. Alustavien tarkastelujen perusteella pennuista kaksi on mitted-kuvioisia, yksi colourpoint. Pentueessa on kaksi poikaa ja yksi tyttö.

Helsinki 11.-12.11.2017

Helsingin kansainvälisissä kissanäyttelyissä Purppuralinnan ja Ragtail-kissalan yhteinen kasvatti Ragtail Mimosa osallistui esimmäistä kertaa näyttelyihin ja sai avoimessa luokassa tuloksen EX1 CAC. Myös Purppuralinnan Prinsessa Safiira sai molempina päivinä avoimesta luokasta tuloksen EX1 CAC.

Purppuralinnan Prinsessa Viviane ja Ruuskatin Mauno vierailivat Turun omaeläinklinikalla, jossa kardiologi Andrea Gladuli tutki sekä Viivin että Manun sydämen ja munuaiset. Molemmat kissat todettiin sydämestään ja munuaisistaan täysin terveiksi!

Heinäkuu 2017

Purppuralinnan on saanut kuninkaansa! Ruuskatin Mauno saapui meille heinäkuun lopulla. Manun on tarkoitus olla sulhanen kaikille linnamme tämän hetken tyttösille. 🙂

Hämeenlinna 23.7.2017

Hämeenlinnan kansainvälisissä kissanäyttelyissä Miisu sai ensimmäisen sertinsä Champion-luokassa ja Prinsessa Safiira sai nuorten luokassa arvostelun EX 1. Tästä on hyvä jatkaa syksyn näyttelyihin.

Tampere 20-21.5.2017 

Purppuralinnan kasvateilla oli huikea viikonloppu Tampereen kansainvälisissä kissanäyttelyissä TähtiAreenalla. Prinsessa Safiira oli elämänsä ensimmäisissä kissanäyttelyissä vain 4 kk ikäisenä ja sai osakseen aivan loistavat arvostelut! Molempina päivinä Safiira sai parhaimman mahdollisen laatuarvostelun EX1 ja oli tuomarin paras kissa. Sunnuntaina Safiira oli myös värin paras kissa. Paneelissa Safiira sijoittui sekä lauantaina että sunnuntaina toiseksi. Prinsessa Viviane sai viikonlopun saldoksi kaksi sertiä CACIB. Viivi oli lauantaina myös värin paras kissa.

Turku 8.-9.4.2017

Turun kansainvälisissä rotukissanäyttelyissä Purppuralinnan tuleva kuningatar Prinsessa Viviane valmistui Championiksi!

Maaliskuu 2017

Purppuralinnan Prinssi Villehart on käytettävissä jalostukseen kissaliiton sääntöjen mukaisesti. Jos kolli kiinnostaa, otathan yhteyttä!

25.2.-26.2.2017

Porin Yyterissä 25.2.-26.2. järjestetyt Satakissa ry:n kansainväliset rotukissanäyttelyt olivat menestys, lauantaina tulos EX 2 ja sunnuntaina CACBIVNOM, eli Viivi oli sertin arvoinen kissa ja tämän lisäksi hän oli sekä värin-, että tuomarin paras. 

Joulukuu 2016

Purppuralinnan kuningatar Miisu synnytti uudenvuodenyönä kolme suloista pentua!

Tervetuloa tutustumaan Ragdolleihin 10.12.2016 klo 12-18 Turun Länsikeskuksen eläinkauppa Faunattareen. Osoite Markulantie 150, Turku. Samalla myös eettisen eläinkaupan sertifikaatin luovutus kaupalle sekä kahvi- ja kakkutarjoilu. 🙂

Turku 26.11.2016

Purppuralinnan Prinsessa Viviane osallistui Turussa elämänsä ensimmäisiin kansainvälisiin kissanäyttelyihin tuloksella Excellent 1! Purppuralinnan hovi on kovin ylpeä kasvatistaan! <3

Turku 26.11.2016

Purppuralinnan oma kasvatti Prinssi Villehart "Mårris" saavutti myös Turun kansainvälisissä kissanäyttelyissä tuloksen Excellent 1. Onnea Mårrikselle ja hänen palvelusväelleen! 🙂

Purppuralinnan pippurinen prinessa Janna synnytti sunnuntai-iltana maailmaan neljä suloista Ragdoll-vauvaa. Pentue on yhteinen Ragtail-kissalan kanssa. Toistaiseksi kaikki on edennyt hyvin.

Lokakuu 2016

Miisu viettää jo elämänsä toisia kaupunkihäitä! Tällä kertaa sulhasena Norrtassen´s Oliver Twist. <3

Lokakuu 2016

Jannan ja Unskin häät näyttävät sujuneen suunnitelmien mukaan, sillä Jannan pentuja odotetaan syntyväksi viikolla 48

Syyskuu 2016

Purppuralinnan Prinsessa Janna (yhteisomistus Ragtail-kissalan kanssa) on jo jonkin aikaa ollut aikuisen neidon kirjoissa ja perjantaina 16.9 hänen korkeutensa saikin kunnian ottaa vastaan komean, rauhallisen ja hyvin rennon kaupunkilais sulhasen Helsingistä. Dollgarden`s Coreopsis, kutsumanimeltään Unski on väritykseltään sininen mitted ja odotettavissa on siis sekä ruskeita että sinisiä pentuja, joiden kuvio on joko mitted tai colourpoint. Jännittävää! 🙂

Sastamala 3.9.2016

Pirkanmaan Rotukissayhdistyksen järjestämässä kansainvälisessä kissanäyttelyssä oli yhden päivän aikana mahdollista saada kissalle kaksi arvostelua. Miisu sai molemmilta tuomareilta arvostelutuloksen excellent 1, eli näin ollen Miisulla on kasassa 3 sertiä ja hän valmistui Championiksi.

Klinikkakäynnillä Jannalle tehtiin kaikki tarvittavat jalostustestit ja hänet todettiin munuaisistaan ja sydämestään täysin terveeksi prinsessaksi. 🙂 Puhtaat paperit Janna sai myös kissan leukemiaviruksen (FeLV) ja immuunikatoviruksen (FIV) osalta. Nyt vain odotetaan seuraavaa juoksua, jotta saataisiin sulhanen kaupungista kylään. 😉

Heinäkuu 2016

Purppuralinnan pentue Viktorian pennut lensivät pesästään kesäkuun lopulla ja saivat uudet rakastavat kodit. Prinsessa Viviane jäi toistaiseksi Purppuralinnaan, sillä häntä odottavat tulevat kuningattaren tehtävät.  Pentusuunnitelmia on tulevalle syksylle sekä Jannalle että Miisulle.

Scandinavian Winner Show 2016

Helsinki 16.-17.4.2016

Helsingin messukeskuksessa järjestettiin huhtikuun kolmantena viikonloppuna ensimmäinen kissojen Scandinavian Winner Show. Näyttelyssä nähtiin yli 800 kissaa useista eri maista. Kissamme Ragtail Janna osallistui kilpailussa nuorten luokkaan ja sai tuloksen excellent 1. Kuvassa Miisun pentueen isä, Ragtail Hermes.

Ensimmäiset Purppuralinnan kuninkaalliset ovat syntyneet!

Maaliskuu 2016

Miisun ja Ragtail Hermesin pennut syntyivät tiistai-illalla 22.3. Tulevat viikot keskitymme täysillä viisikosta huolehtimiseen, jotta pienokaiset saavat mahdollisimman hyvät eväät elämän alkutaipaleelle.

Helmikuu 2016

Miisun pentuja odotetaan syntyväksi viikolla 12!

Askola 5.-6.3.2016

Janna osallistui Uudenmaan Rotukissayhdistyksen järjestämään kansainväliseen kissanäyttelyyn sekä lauantaina että sunnuntaina. Tulos oli kumpanakin päivänä Excellent 1 ja sunnuntaina Janna oli myös värin paras (BIV). Näiden tulosten myötä Jannalle avautuivat ovet Helsingissä 16.-17.4.2016 järjestettävään Scandinavian Winner-kilpailuun.

Tammikuu 2016

Purppuralinnan kuningatar matkusti viikoksi sulhasensa Ragtail Hermesin luo Ruskolle. Jännityksellä jäämme odottamaan, synnyttikö tämä vierailu toivottua tulosta. 😉

Tammikuu 2016

Kävimme 5.1.2016 klinikalla ja siellä tehtyjen ultraäänitutkimusten perusteella Miisu todettiin sydämestään ja munuaisistaan täysin terveeksi kissaksi!

Lahti 23.-24.1.2016

Janna menestyi hyvin lauantaina 23.1. tuloksella EX1, mutta sunnuntaina tulos oli EX2. Laatuarvostelut olivat kuitenkin todella imartelevat molempien päivien tuomareilta, joten jatkamme EX1 tulosten metsästämistä. :) 

Joulukuu 2015

Purppuralinnan toinen tuleva kuningatar Ragtail Janna "Pikku Piu", liittyi joukkoomme 30.11.2015. Kissa on yhteisomistajuudessa Ragtail-kissalan kanssa. Absolutely gorgeous mummy’s Diva!

Turku 18.4.2015

Miisu osallistui Turun rotukissayhdistyksen järjestämään kansainväliseen näyttelyyn, ja sain pentuluokasta tuloksen EX1.

Turku 28.11.2015

Miisun ensimmäinen näyttely aikuisten luokassa sujui todella hyvin. Nyt on ensimmäinen serti plakkarissa (EX1 CAC) ja tämän lisäksi hän oli myös värin paras (BIV)!

Marraskuu 2015

Miisu täytti 11.11.2015 tasan yhden vuoden. Purppuralinnan onnittelee kuningatartaan! :)

Hämeenlinna 26.7.2015

Miisu sai Hämeenlinnan kansainvälisen kissanäyttelyn nuorten luokasta tuloksen EX1 ja tuomarin paras -valinnoissakin olimme mukana. Tästä on hyvä jatkaa kohti aikuisten luokkia.

Toukokuu 2015

Miisu sai neljäksi päiväksi itselleen koiraseuralaisen ja jo toisena päivänä oltiin kavereita. Hienoa nähdä, miten sopeutuvaisesti Miisu tähänkin asiaan suhtautui.