Purppuralinnan kuninkaalliset

Naaraat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinsessa Adelia "Aada"

Lempeä 3. polven kuningatar

Sininaamio

Colourpoint

Tämä ihastuttava prinsessa jäi Purppuralinnaan aivan valloittavan luonteen ja kauniin ulkomuotonsa takia. Aada on luonteeltaan äärimmäisen seurallinen, rohkea ja rento nuori kissa, joka viihtyy mieluiten sylissä! Odotamme innolla, miten tämä kaunis neito kehittyy. Pentuja hänelle on odotettavissa keväällä 2022

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinsessa Estelle

Upea 3.polven kuningatar

Sinikilpikonnatabbynaamio

Mitted

Prinsessa Estelle "Luna" on Nagawiga de I'Ulyssiaden tyttärentytär. Haave sinisestä kilpikonnakuvioisesta tytöstä toteutui vihdoin. Ja vielä lisäksi raidoilla höystettynä! Värivirheen takia hänestä ei ole näyttelykissaksi, mutta jalostukseen toivomme hänen tuovan jotakin uutta. Hänellä on ensiluokkainen turkinlaatu ja silmät ovat syvän siniset! <3 Luonne on hyvin rento ja rauhallinen ja hän rakastaa olla palvelijansa lähellä. Prinsessa Estelle asuu sijoituskodissa Turussa, jossa hän on myös syntynyt. Pentuja hänelle odotetaan 2023 keväällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinsessa Eleonora

Valloittava 3.polven kuningatar

Cremetabbynaamio

Mitted

Prinsessa Eleonora "Martta" on Prinsessa Estellen sisar. Hänen syntymisensä oli oikea unelmien täyttymys, sillä myöskin punainen- tai cremekuvioinen tyttö on ollut toiveissa! Hänellä on myös ensiluokkainen turkinlaatu ja luonteeltaan hän on siskonsa tavoin hyvin rauhallinen ja ihmisläheinen kissa. Hän asustaa sijoituskodissa Turussa, jossa hänellä on paljon ihmis- ja eläinkavereita. :) Myös Elenonoralle odotetaan pentuja vuoden 2022 kevään aikana. 

Image

FI*Purppuralinnan Prinsessa Elvira 

kaunis linnanneito

Ruskeanaamio

Colourpoint

Prinsessa Elvira on jo eläkkeelle jääneen Milan tytär. Prinsessa Elvira asuu sijoituskodissa Aurassa yhdessä koirakaverin kanssa. Hän on luonteeltaan eloisa, mutta harkitsevainen. Olemuksessa hänellä on myös paljon isänsä Nallen piirteitä. Hänellä on mm. kauniit hyvin ilmeikkäät siniset silmät. Jäämme odottamaan hänelle pentueita vuosien 2023-2025 aikana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinsessa Adrianna 

viehkeä linnanneito

Sininaamio

Mitted

Prinsessa Adrianna "Helmi" on Prinsessa Adelian jälkeläinen. Hän on emonsa tavoin todella ystävällinen ja ihmisläheinen kissa. Helmi asuu yhdessä äitinsä kanssa Purppuralinnassa. Jäämme odottamaan hänelle pentueita vuosien 2023-2025 aikana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinsessa Theodora

arvonsa tunteva linnanneito

Sininaamio

Mitted

Prinsessa Theodora on Prinsessa Adessan jälkeläinen. Hän on todella lupaava pentu ja jää toistaiseksi asumaan Purppuralinnaan. Jäämme odottamaan hänelle pentueita vuosien 2023-2025 aikana. Tätä ennen on tarkoitus kerätä kokemusta näyttelyareenoilta.

IMG-20230211-WA0005

FI*Purppuralinnan Prinsessa Kimberly

lempeä linnanneito

Sininaamio

Mitted

Prinsessa Kimberly "Kikka" on Prinsessa Kasmiran jälkeläinen. Hänessä äitinsä parhiammat piirteet, mutta myös isänsä Prinssi Wilhardin piirteitä on selkeästi näkyvissä. Kikka on todella rauhallinen ja ystävällinen pentu. Kikka muutti sijoituskotiin Kaarinan Littoisiin. Jäämme odottamaan hänelle pentueita vuosien 2023-2025 aikana.

IMG-20230205-WA00002

FI*Celestial's Heaven In Hell

Pohjanmaan kaunotar

Sininen

Colourpoint

Tämä kaunis neito muutti Pohjanmaalta Pirkanmaalle sijoituskotiin Prinsessa Serafinan kaveriksi. Lempinimekseen hän sai Nala. Nalalla on todella rohkea, rauhallinen ja leikkisä luonne. Turkki on laadultaan viileän silkkinen ja turkin värien kontrasti on hyvä. Nalan on tarkoitus olla Purppuralinnan 3. polven prinssien morsian vuosien 2023-2024 aikana.

Urokset

IMG_20230218_120845

Max Mara Mishi "Miska"

Kuningas vierailta mailta

Ruskeanaamio

Mitted

Max Mara Mishi saapui joulukuun 2. päivä 2022 suoraan Tsekeistä tänne talviseen suomeen. Hän sai lempinimekseen Miska. Miska on melko kookas ja pitkärunkoinen kissa. Hän on myös todella kiltti, leikkisä ja rento kissa, jolla on upea silmienväri ja silkkinen turkki. Miska jää asustamaan Purppuralinnaan ja  tarkoituksena olisi käydä hänen kanssaan muutamassa näyttelyssä kevään 2023 aikana ja jälkikasvua häneltä on odottettavissa aikaisintaan loppuvuodesta 2023.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinssi Kaspian

Uljas 3.polven prinssi

Ruskeanaamio

Colourpoint

Prinssi Kaspian on Nagawika de l'Ulyssiaden pentueesta ja  yksi Nallen kolmesta jalostukseen jääneestä pojasta. Hän asuu sijoituskodissa Halikossa yhdessä koirakaveriensa ja Prinssi Konstantinoksen kanssa. Prinssi Kaspian on luonteeltaan ystävällinen, vilkas ja rohkea kissa, jolta ei itsetuntoa puutu!

IMG-20210410-WA0001-2

FI*Purppuralinnan Prinssi Hermes 

Komea 2.polven prinssi

Ruskeanaamio

Colourpoint

Prinssi Hermes on Nagawika de l'Ulyssiaden ensimmäisestä pentueesta yksi kolmesta pojasta. Hän asuu sijoituskodissa Turussa yhdessä koirakaverinsa kanssa. Prinssi Hermes on luonteeltaan ystävällinen ja lempeä, ja hän on jo melko kookas nuoresta iästään huolimatta. Hermesille ei toistaiseksi ole siunaantunut pentueita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinssi Konstantinos

Upea 3.polven prinssi

Ruskea 

Mitted

Prinssi Konstantinos on Prinssi Wilhardin ja Prinsessa Kasmiran jälkeläinen. Hän on parasta, mitä Wille on tähän mennessä saanut aikaiseksi! Upean ulkomuotonsa lisäksi hänellä on hyvin rohkea, utelias ja sosiaalinen luonne. 'Konsta' asuu Salossa yhdessä Prinssi Kaspianin ja kahden labratorin noutajan kanssa. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinssi George

Hurmaava 3.polven prinssi

Punatabbynaamio

Colourpoint

Prinssi George on Prinssi Wilhardin ja Prinsessa Eleonoran jälkeläinen. Hänessä yhdistyy emon upea punainen väri ja isän vankka ruumiinrakenne. Luonne hänellä on hyvin ihmisläheinen ja rento. Hän asuu sijoituskodissa Liedossa. 

Ansiokkaat eläkeläiset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CH FI*Purppuralinnan Prinsessa Viviane

Eläköitynyt 1.polven kuningatar

Purppuralinnan Prinsessa Viviane eli Viivi on oikea rakkauspakkaus ja oman kasvatustyömme ensimmäinen hedelmä. Viivi on väritykseltään ja kuvioltaan ruskea mitted. Viiviä ei välitä, onko ovesta sisälle tuleva ihminen tuttu vai tuntematon - hän heittäytyy lattialle selälleen ja kehräten toivottaa kaikki tervetulleeksi. Viivi ei myöskään säästele äänijänteitään kommunikoidessaan ihmisten kanssa.

Hienon luonteensa lisäksi Viivillä on ihanan pehmeä, paksu ja viileän silkkinen turkki. Viivi on melko kookas tyttö, elopainoa on kertynyt kuusi kiloa. Kesäkuussa 2018 syntynyt pentue Manuel on Viivin ainoa pentue ja tätä ihanaa linjaa jatkaa Viivin pojantytär Prinsessa Serafina.

PB182267

CH FI*Peukaloisen Dancing Queen

Eläköitynyt kuningataräiti

Alias Miisu saapui valtakuntaansa helmikuussa 2015 ja on Purppuralinnan ensimmäinen kuningatar. Miisu on väritykseltään ja kuvioltaan ruskea colourpoint ja silmät ovat syvän siniset. Miisulla on hyvin ystävällinen luonne ja hän on erittäin rento, niinkuin ragdollin kuuluukin.

Miisulla on takanaan kolme pentuetta ja hän viettää ansaittuja eläkepäiviä. Miisu on periyttänyt jälkeläisiinsä hyvää luonnetta ja kaunista ulkonäköä. Miisun ihanaa linjaa jatkavat tällä hetkellä sekä tyttären tyttäret Prinsessa Charlotte ja Prinsessa Serafina ja tyttären poika Prinssi Wilhard.

261___2O8A2131

GIC FI*Purppuralinnan Prinsessa Safiira

Eläköitynyt linnanneito

Prinsessa Safiira syntyi Purppuralinnan kuningataräidin "Miisun" toiseen pentueeseen uudenvuoden yönä vuonna 2016. Safiira oli pentueen ainoa tyttö ja hyvin pienestä alkaen erottui selvästi muista. Hänellä oli jo pentuna hyvin tyypikäs olemus ja hän pärjäsi myöhemmin todella hyvin myös näyttelyissä. 

Safiira synnytti vain yhden pentueen (Pentue Weronica), mutta pentue oli todella laadukas, josta kasvatukseen jäi äitiäänkin paremmin näyttelyissä pärjännyt Prinssi Wilhard. Tätä linjaa on nyt myös jatkamassa kaksi Wilhardin tytärtä, Prinsessa Adessa ja Prinsessa Adelia.

Safiira on nyt eläkkeellä ja siirtynyt sijoituskotinsa omistukeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dollicious Viking Shamanita "Mila"

Eläköitynyt kuningatar

Ruskeanaamio

Colourpoint

Mila saapui kissalaamme tammikuussa 2019. Mila on luonteeltaan uskomattoman sopeutuvainen ja lempeä kissa, joka hyväksyy kaikki sellaisenaan. Mila asuu yhdessä Prinssi Marcosin kanssa sijoituskodissa Jokioisilla. 

Milalla on nyt jäänyt eläkkeelle kolmen pentueen jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GIC Nagawika de l'Ulyssiade

Eläköitynyt Kuningas 

Ruskeanaamio

Mitted

Nagawika "Nalle" saapui Purppuralinnaan helmikuussa 2018 n. 5 kk ikäisenä hurmurina Etelä-Ranskasta ja on nyt vihdoin eläköitynyt vuoden 2022 keväällä. Nallen linja jatkuu hänen poikien ja tyttäriensä kautta eteenpäin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CH FI*Purppuralinnan Prinssi Wilhard JW

2. polven eläköitynyt kuningas

Prinssi Wilhard on Prinsessa Safiiran ensimmäisestä pentueesta, johon syntyi kolme poikaa ja yksi tyttö. Prinssi Wilhard on juuri sitä mitä pennuista odotettiinkin. Hän on hyvin rennonletkeä ja ihmisen seurasta nauttiva kissa. Prinssi Wilhard on perinyt sekä äidiltään että isältään hyvää tyypikästä olemusta. Tuomarit ovat rakastaneet tätä nuorta herraa näyttelyissä, ja Wille saavuttikin yhteensä viisi voittoa pentu- ja nuorten luokissa ja näin ollen sai toukokuussa 2019 arvonimen Junior Winner (JW)! Willen on aika jäädä eläkkeelle kolmen pentueen jälkeen keväällä 2023. Willen upeaa linjaa ovat jatkamassa Prinsessa Adelia, Prinsessa Adrinna, Prinsessa Theodora, Prinsessa Kimberly, Prinssi Konstantinos ja Prinssi George.

Vastaan mielelläni pentuihin ja ragdolleihin liittyviin kysymyksiin.

FI*Purppuralinnan
Eeva Kattelus
eeva@purppuralinnan.com
0407181905
Katteluksentie 15, 31500 Koski Tl

tunnus

Tilaa uutiskirje ja pidän sinut ajantasalla pentujen syntymästä ja saatavuudesta.