Purppuralinnan kuninkaalliset

Naaraat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinsessa Adelia "Aada"

Lempeä 3. polven kuningatar

Sininaamio

Colourpoint

Tämä ihastuttava prinsessa jäi Purppuralinnaan aivan valloittavan luonteen ja kauniin ulkomuotonsa takia. Aada on luonteeltaan äärimmäisen seurallinen, rohkea ja rento nuori kissa, joka viihtyy mieluiten sylissä! Odotamme innolla, miten tämä kaunis neito kehittyy. Pentuja hänelle on odotettavissa keväällä 2022

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinsessa Adessa

Määrätietoinen 3.polven kuningatar

Ruskeanaamio

Colourpoint

Tämä ihastuttava prinsessa jäi siskonsa Prinsessa Adelian tavoin kavatukseen, mutta hän muutti sijoituskotiin Turkuun, jossa hän on ottanut paikkansa täysiverisenä prinsessana! Prinsessa Adessa vaikuttaa juuri sopivan tyypikkäältä kissalta, jolla on hyvin määrätietoinen ja rohkea luonne. Pentuja hänelle on odotettavissa kesällä 2021.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinsessa Serafina 

Rento 3.polven kuningatar

Ruskeanaamio

Mitted

Purppuralinnan Prinsessa Serafina on Prinssi Marcosin jälkeläinen. Tämä naaraspentu oli kovin odotettu, sillä tarkoitus oli saada tästä ihanasta linjasta tyttöpentu jatkoon. Tyttöjä syntyi kaksi, joista Prinsessa Serafina oli selvästi kookkaampi ja luonteeltaan rauhallisempi ja sosiaalisempi. Pennut olivat kaikki väritykseltään ja kuvioltaan ruskeita mittedeitä. Prinsessa Serafina muutti sijoituskotiin Tampereelle. Pentuja hänelle ei toistaiseksi ole siunaantunut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinsessa Eleonora

Valloittava 3.polven kuningatar

Cremetabbynaamio

Mitted

Prinsessa Eleonora "Martta" on Prinsessa Estellen sisar. Hänen syntymisensä oli oikea unelmien täyttymys, sillä myöskin punainen- tai cremekuvioinen tyttö on ollut toiveissa! Hänellä on myös ensiluokkainen turkinlaatu ja luonteeltaan hän on siskonsa tavoin hyvin rauhallinen ja ihmisläheinen kissa. Hän asustaa sijoituskodissa Turussa, jossa hänellä on paljon ihmis- ja eläinkavereita. :) Myös Elenonoralle odotetaan pentuja vuoden 2022 kevään aikana. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinsessa Estelle

Upea 3.polven kuningatar

Sinikilpikonnatabbynaamio

Mitted

Prinsessa Estelle "Luna" on Nagawiga de I'Ulyssiaden tyttärentytär. Haave sinisestä kilpikonnakuvioisesta tytöstä toteutui vihdoin. Ja vielä lisäksi raidoilla höystettynä! Värivirheen takia hänestä ei ole näyttelykissaksi, mutta jalostukseen toivomme hänen tuovan jotakin uutta. Hänellä on ensiluokkainen turkinlaatu ja silmät ovat syvän siniset! <3 Luonne on hyvin rento ja rauhallinen ja hän rakastaa olla palvelijansa lähellä. Prinsessa Estelle asuu sijoituskodissa Turussa, jossa hän on myös syntynyt. Pentuja hänelle odotetaan 2022 keväällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinsessa Kasmira "Kisse"

Persoonallinen 3.polven prinsessa

Sininaamio

Mitted

Prinsessa Kasmira "Kisse" on jo eläköityneen Prinsessa Charlotten tytär. Kisse jäi asustelemaan Purppuralinnaan. Kisse on luonteeltaan rauhallinen ja harkitseva, mutta kuitenkin hyvin utelias tapaus. Hänellä on todella laadukkaan oloinen turkki ja hyvin persoonalliset kasvonpiireet. Mielenkiinnolla jäämme seuraamaan, miten tämä prinsessa kehittyy. Pentuja Kisselle on suunnetteilla aikaisintaan syksyllä 2022.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinsessa Elvira 

kaunis linnanneito

Ruskeanaamio

Colourpoint

Prinsessa Elvira on jo eläkkeelle jääneen Milan tytär. Prinsessa Elvira asuu sijoituskodissa Aurassa yhdessä koirakaverin kanssa. Hän on luonteeltaan eloisa, mutta harkitsevainen. Olemuksessa hänellä on myös paljon isänsä Nallen piirteitä. Hänellä on mm. kauniit hyvin ilmeikkäät siniset silmät. Jäämme odottamaan hänelle pentueita vuosien 2023-2025 aikana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinsessa Adrianna 

viehkeä linnanneito

Sininaamio

Mitted

Prinsessa Adrianna "Helmi on Prinsessa Adelian jälkeläinen. Hän on emonsa tavoin todella ystävällinen ja ihmisläheinen kissa. Helmi asuu yhdessä äitinsä kanssa Purppuralinnassa. Jäämme odottamaan hänelle pentueita vuosien 2023-2025 aikana.

Urokset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CH FI*Purppuralinnan Prinssi Wilhard JW

2. polven unelmien kuningas

Prinssi Wilhard on Prinsessa Safiiran ensimmäisestä pentueesta, johon syntyi kolme poikaa ja yksi tyttö. Prinssi Wilhard on juuri sitä mitä pennuista odotettiinkin. Hän on hyvin rennonletkeä ja ihmisen seurasta nauttiva kissa. Prinssi Wilhard on perinyt sekä äidiltään että isältään hyvää tyypikästä olemusta. Tuomarit ovat rakastaneet tätä nuorta herraa näyttelyissä, ja Wille saavuttikin yhteensä viisi voittoa pentu- ja nuorten luokissa ja näin ollen sai toukokuussa 2019 arvonimen Junior Winner (JW)! Myös Willestä on tehty Genoscoperin geenitesti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Finnamor Lay Your Paw On Me

tulevaisuuden kuningas

Ruskeanaamio

mitted

Sukutaulu & näyttely- ja terveystiedot

Tämä upea poika asuu sijoituskodissa Ruskolla. Luonteeltaan Aslak on ystävällinen, mutta myös hyvin utelias ja leikkisä. Ruoka maistuu hänelle erinomaisesti ja rukki on päällä ihmisen seurassa lähes tauotta! Mikäli kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, jalostukseen häntä tullaan käyttämään 3-4 pentueen verran vuosina 2023-2025.

IMG-20210410-WA0001-2

FI*Purppuralinnan Prinssi Hermes 

Komea 2.polven prinssi

Ruskeanaamio

Colourpoint

Prinssi Hermes on Nagawika de l'Ulyssiaden ensimmäisestä pentueesta yksi kolmesta pojasta. Hän asuu sijoituskodissa Turussa yhdessä koirakaverinsa kanssa. Prinssi Hermes on luonteeltaan ystävällinen ja lempeä, ja hän on jo melko kookas nuoresta iästään huolimatta. Hermesille ei toistaiseksi ole siunaantunut pentueita.

IMG_20220215_155122-2

FI*Purppuralinnan Prinssi Kaspian

Uljas 3.polven prinssi

Ruskeanaamio

Colourpoint

Prinssi Kaspian on Nagawika de l'Ulyssiaden pentueesta ja  yksi Nallen kolmesta jalostukseen jääneestä pojasta. Hän asuu sijoituskodissa Halikossa yhdessä koirakaveriensa kanssa. Prinssi Kaspian on luonteeltaan ystävällinen, vilkas ja rohkea kissa, jolta ei itsetuntoa puutu!

Ansiokkaat eläkeläiset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CH FI*Purppuralinnan Prinsessa Viviane

Eläköitynyt 1.polven kuningatar

Purppuralinnan Prinsessa Viviane eli Viivi on oikea rakkauspakkaus ja oman kasvatustyömme ensimmäinen hedelmä. Viivi on väritykseltään ja kuvioltaan ruskea mitted. Viiviä ei välitä, onko ovesta sisälle tuleva ihminen tuttu vai tuntematon - hän heittäytyy lattialle selälleen ja kehräten toivottaa kaikki tervetulleeksi. Viivi ei myöskään säästele äänijänteitään kommunikoidessaan ihmisten kanssa.

Hienon luonteensa lisäksi Viivillä on ihanan pehmeä, paksu ja viileän silkkinen turkki. Viivi on melko kookas tyttö, elopainoa on kertynyt kuusi kiloa. Kesäkuussa 2018 syntynyt pentue Manuel on Viivin ainoa pentue ja tätä ihanaa linjaa jatkaa Viivin pojantytär Prinsessa Serafina.

PB182267

CH FI*Peukaloisen Dancing Queen

Eläköitynyt kuningataräiti

Alias Miisu saapui valtakuntaansa helmikuussa 2015 ja on Purppuralinnan ensimmäinen kuningatar. Miisu on väritykseltään ja kuvioltaan ruskea colourpoint ja silmät ovat syvän siniset. Miisulla on hyvin ystävällinen luonne ja hän on erittäin rento, niinkuin ragdollin kuuluukin.

Miisulla on takanaan kolme pentuetta ja hän viettää ansaittuja eläkepäiviä. Miisu on periyttänyt jälkeläisiinsä hyvää luonnetta ja kaunista ulkonäköä. Miisun ihanaa linjaa jatkavat tällä hetkellä sekä tyttären tyttäret Prinsessa Charlotte ja Prinsessa Serafina ja tyttären poika Prinssi Wilhard.

261___2O8A2131

GIC FI*Purppuralinnan Prinsessa Safiira

Eläköitynyt linnanneito

Prinsessa Safiira syntyi Purppuralinnan kuningataräidin "Miisun" toiseen pentueeseen uudenvuoden yönä vuonna 2016. Safiira oli pentueen ainoa tyttö ja hyvin pienestä alkaen erottui selvästi muista. Hänellä oli jo pentuna hyvin tyypikäs olemus ja hän pärjäsi myöhemmin todella hyvin myös näyttelyissä. 

Safiira synnytti vain yhden pentueen (Pentue Weronica), mutta pentue oli todella laadukas, josta kasvatukseen jäi äitiäänkin paremmin näyttelyissä pärjännyt Prinssi Wilhard. Tätä linjaa on nyt myös jatkamassa kaksi Wilhardin tytärtä, Prinsessa Adessa ja Prinsessa Adelia.

Safiira on nyt eläkkeellä ja siirtynyt sijoituskotinsa omistukeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dollicious Viking Shamanita "Mila"

Lempeä kuningatar

Ruskeanaamio

Colourpoint

Mila saapui kissalaamme tammikuussa 2019. Mila on luonteeltaan uskomattoman sopeutuvainen ja lempeä kissa, joka hyväksyy kaikki sellaisenaan. Mila asuu yhdessä Prinssi Marcosin kanssa sijoituskodissa Jokioisilla. 

Milalla on nyt jäänyt eläkkeelle kolmen pentueen jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GIC Nagawika de l'Ulyssiade

Kuningas

Ruskeanaamio

Mitted

Nagawika "Nalle" saapui Purppuralinnaan helmikuussa 2018 n. 5 kk ikäisenä hurmurina Etelä-Ranskasta ja on nyt vihdoin eläköitynyt vuoden 2022 keväällä. Nallen linja jatkuu hänen poikien ja tyttäriensä kautta eteenpäin.

Vastaan mielelläni pentuihin ja ragdolleihin liittyviin kysymyksiin.

FI*Purppuralinnan
Eeva Kattelus
eeva@purppuralinnan.com
0407181905
Katteluksentie 15, 31500 Koski Tl

tunnus

Tilaa uutiskirje ja pidän sinut ajantasalla pentujen syntymästä ja saatavuudesta.