Purppuralinnan kuninkaalliset

Naaraat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dollicious Viking Shamanita "Mila"

Lempeä kuningatar

Ruskea (kantaa sinistä)

Colourpoint

Mila saapui kissalaamme tammikuussa 2019. Mila on luonteeltaan uskomattoman sopeutuvainen ja lempeä kissa, joka hyväksyy kaikki sellaisenaan. Mila asuu yhdessä Prinssi Marcosin kanssa sijoituskodissa Jokioisilla. 

Milalla on nyt takana kaksi pentuetta Purppuralinnassa ja vielä kolmas pentue on suunnitteilla vuodelle 2021.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinsessa Adelia "Aada"

3.polven prinsessa

Sininen

Colourpoint

Tämä ihastuttava prinsessa jäi Purppuralinnaan aivan valloittavan luonteen ja kauniin ulkomuotonsa takia. Aada on luonteeltaan äärimmäisen seurallinen, rohkea ja rento nuori kissa, joka viihtyy mieluiten sylissä! Odotamme innolla, miten tämä kaunis neito kehittyy. Pentuja hänelle on odotettavissa aikaisintaan loppuvuodesta 2021.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinsessa Adessa

3.polven prinsessa

Ruskea

Colourpoint

Tämä ihastuttava prinsessa jäi siskonsa Prinsessa Adelian tavoin kavatukseen, mutta hän muutti sijoituskotiin Turkuun, jossa hän on ottanut paikkansa täysiverisenä prinsessana! Prinsessa Adessa vaikuttaa juuri sopivan tyypikkäältä kissalta, jolla on hyvin määrätietoinen ja rohkea luonne. Pentuja hänelle on odotettavissa aikaisintaan loppuvuodesta 2021.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

S*Jörgårdens Curious Isabella "Saga"

Kuninkaallinen Ruotsista

Ruskea (kantaa mahdollisesti sinistä)

Colourpoint

Saga saapui Ruotsista 11.3.2020. Hän on Purppuralinnan kuninkaiden tuleva morsian. Saga muutti suoraan sijoituskotiin Vammalaan, jossa hänellä on myös kissakaveri. Saga vaikuttaa olevan luonteeltaan juuri sitä mitä odotettiinkin, eli todella rohkea, rento ja ihmisystävällinen. Myös uteliaisuutta riittää! Hänellä on aivan ensiluokkainen turkin laatu ja tummansiniset silmät. Kissa on yhteinen Dollicious-kissalan kanssa. Jälkikasvua odotamme häneltä ensialkuun yhden pentueen verran keväällä-kesällä 2021. Saga todettiin 20.10.2020 terveystutkimuksissa sekä munuaisiltaan että sydämeltään täysin terveeksi kissaksi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinsessa Serafina 

Upea 3.polven prinsessa

Ruskea

Mitted

Purppuralinnan Prinsessa Serafina on Prinssi Marcosin jälkeläinen. Tämä naaraspentu oli kovin odotettu, sillä tarkoitus oli saada tästä ihanasta linjasta tyttöpentu jatkoon. Tyttöjä syntyi kaksi, joista Prinsessa Serafina oli selvästi kookkaampi ja luonteeltaan rauhallisempi ja sosiaalisempi. Pennut olivat kaikki väritykseltään ja kuvioltaan ruskeita mittedeitä. Prinsessa Serafina muutti sijoituskotiin Tampereelle. Pentuja häneltä on odotettavissa talvella 2020-2021. Hänen sulhasensa tulee olemaan Prinssi Hermes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinsessa Isabella 

Pippurinen 2.polven prinsessa

Ruskeakilpikonna

Colourpoint

Purppuralinnan Prinsessa Isabella on Nagawika de l'Ulyssiade "Nallen" ensimmäinen naaraspentu. Vaikka muut pennut ovatkin olleet uroksia, tämä Nallen ainoa naaraspentu vaikuttaa onneksi hyvin laadukkaalta ragdollin alulta. Näin ollen hän sai kunnian liittyä Purppuralinnan tulevien kuningattarien kastiin ja muutti sijoituskotiin Turkuun. Luonteeltaan Prinsessa Isabella on isänsä kaltainen, hieman ujo, mutta todella hellyydenkipeä ja ihmisen läheisyydestä nauttiva prinsessa, jolla on myös jonkin verran luonnetta. Häneltä odotetaan pentuja alkuvuodesta 2021.

408___8A1A3674

FI*Purppuralinnan Prinsessa Charlotte 

Valloittava 2.polven prinsessa

Ruskea

Mitted

Prinsessa Charlotte "Viiru" on Prinsessa Jeniferin tytär. Viiru on alusta asti hurmannut sympaattisella luonteellaan ja valloittavalla ulkonäöllään. Hän hurmasi kasvattajansa niin perusteellisesti, että jäi asumaan Purppuralinnaan kolmen muun kissakaverin kanssa. Viirulle odotetaan jälkeläisiä alkuvuodesta 2021.

Urokset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GIC Nagawika de l'Ulyssiade

Kuningas

Ruskea (kantaa sinistä ja suklaata)

Mitted

Nagawika "Nalle" saapui Purppuralinnaan helmikuussa 2018 n. 5 kk ikäisenä hurmurina Etelä-Ranskasta. Nallen luonne on täyttä kultaa, hän hyrisee tyytyväisyyttään syliin päästessään ja luottaa ihmiseen täydellisesti, vaikkakin uudet tilanteet ja ihmiset saattavat välillä ujostuttaa häntä. Nallesta on tehty Genoscoperin geenitesti, jonka mukaan Nalle ei kanna perimässään tutkittavissa olevia perinnöllisiä sairauksia. Nalle asuu sijoituskodissa Marttilassa ja on toistaiseksi käytössä myös muille kasvattajille.

Prinssi hermes 4

FI*Purppuralinnan Prinssi Hermes

Komea 2.polven prinssi

Ruskea

Colourpoint

Prinssi Hermes on Nagawika de l'Ulyssiaden ensimmäisestä pentueesta yksi kolmesta pojasta. Hän asuu sijoituskodissa Turussa yhdessä koirakaverinsa kanssa. Prinssi Hermes on luonteeltaan ystävällinen ja lempeä, ja hän on jo melko kookas nuoresta iästään huolimatta. Hermesille odotetaan ainakin yhtä pentuetta talvella 2020-21. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CH FI*Purppuralinnan Prinssi Wilhard JW

2. polven unelmien kuningas

Prinssi Wilhard on Prinsessa Safiiran ensimmäisestä pentueesta, johon syntyi kolme poikaa ja yksi tyttö. Prinssi Wilhard on juuri sitä mitä pennuista odotettiinkin. Hän on hyvin rennonletkeä ja ihmisen seurasta nauttiva kissa. Prinssi Wilhard on perinyt sekä äidiltään että isältään hyvää tyypikästä olemusta. Tuomarit ovat rakastaneet tätä nuorta herraa näyttelyissä, ja Wille saavuttikin yhteensä viisi voittoa pentu- ja nuorten luokissa ja näin ollen sai toukokuussa 2019 arvonimen Junior Winner (JW)! Myös Willestä on tehty Genoscoperin geenitesti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinssi Ilias

Hurmaava 2.polven prinssi

Purppuralinnan Prinssi Ilias on Nagawika de l'Ulyssiade "Nallen" yksi seitsemästä urospennusta ja toinen kahdesta kasvatukseen jääneestä pojasta. Prinssi Ilias on todellinen timantti, joka on hurmannut myös sijoituskodin palvelijat totaalisesti! Prinssi Ilias on ikäisekseen isokokoinen ja turkki on hyvin pehmeä ja viileän silkkinen. Hänen silmänsä ovat syvän tummansiniset ja luonne on äärimmäisen ystävällinen ja rento, kuten ragdollilla kuuluukin. Hän viihtyy erinomaisen hyvin sylissä ja emännän kainalossa.

Ansiokkaat eläkeläiset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CH FI*Purppuralinnan Prinsessa Viviane

Eläköitynyt 1.polven kuningatar

Purppuralinnan Prinsessa Viviane eli Viivi on oikea rakkauspakkaus ja oman kasvatustyömme ensimmäinen hedelmä. Viivi on väritykseltään ja kuvioltaan ruskea mitted. Viiviä ei välitä, onko ovesta sisälle tuleva ihminen tuttu vai tuntematon - hän heittäytyy lattialle selälleen ja kehräten toivottaa kaikki tervetulleeksi. Viivi ei myöskään säästele äänijänteitään kommunikoidessaan ihmisten kanssa.

Hienon luonteensa lisäksi Viivillä on ihanan pehmeä, paksu ja viileän silkkinen turkki. Viivi on melko kookas tyttö, elopainoa on kertynyt kuusi kiloa. Kesäkuussa 2018 syntynyt pentue Manuel on Viivin ainoa pentue ja tätä ihanaa linjaa jatkaa Viivin pojantytär Prinsessa Serafina.

PB182267

CH FI*Peukaloisen Dancing Queen

Eläköitynyt kuningataräiti

Alias Miisu saapui valtakuntaansa helmikuussa 2015 ja on Purppuralinnan ensimmäinen kuningatar. Miisu on väritykseltään ja kuvioltaan ruskea colourpoint ja silmät ovat syvän siniset. Miisulla on hyvin ystävällinen luonne ja hän on erittäin rento, niinkuin ragdollin kuuluukin.

Miisulla on takanaan kolme pentuetta ja hän viettää ansaittuja eläkepäiviä. Miisu on periyttänyt jälkeläisiinsä hyvää luonnetta ja kaunista ulkonäköä. Miisun ihanaa linjaa jatkavat tällä hetkellä sekä tyttären tyttäret Prinsessa Charlotte ja Prinsessa Serafina ja tyttären poika Prinssi Wilhard.

261___2O8A2131

GIC FI*Purppuralinnan Prinsessa Safiira

Eläköitynyt linnanneito

Prinsessa Safiira syntyi Purppuralinnan kuningataräidin "Miisun" toiseen pentueeseen uudenvuoden yönä vuonna 2016. Safiira oli pentueen ainoa tyttö ja hyvin pienestä alkaen erottui selvästi muista. Hänellä oli jo pentuna hyvin tyypikäs olemus ja hän pärjäsi myöhemmin todella hyvin myös näyttelyissä. 

Safiira synnytti vain yhden pentueen (Pentue Weronica), mutta pentue oli todella laadukas, josta kasvatukseen jäi äitiäänkin paremmin näyttelyissä pärjännyt Prinssi Wilhard. Tätä linjaa on nyt myös jatkamassa kaksi Wilhardin tytärtä, Prinsessa Adessa ja Prinsessa Adelia.

Safiira on nyt eläkkeellä ja siirtynyt sijoituskotinsa omistukeen.

Vastaan mielelläni pentuihin ja ragdolleihin liittyviin kysymyksiin.

FI*Purppuralinnan
Eeva Kattelus
eeva@purppuralinnan.com
0407181905
Kyröntie 23 b as.1, 21800 Kyrö

tunnus

Tilaa uutiskirje ja pidän sinut ajantasalla pentujen syntymästä ja saatavuudesta.