Purppuralinnan kuninkaalliset

Naaraat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinsessa Adrianna 

viehkeä 4. polven kuningatar

Sininaamio

Mitted

Prinsessa Adrianna "Helmi" on Prinsessa Adelian jälkeläinen. Helmillä on kaunis pää ja ihanan siniset silmät. Hän on emonsa tavoin todella ystävällinen ja ihmisläheinen kissa. Helmi asuu yhdessä äitinsä ja Prinsessa Theodoran kanssa Purppuralinnassa. Helmin ensimmäinen pentue syntyi elokuussa 2023 ja ainakin toinen pentue on vielä toiveissa vuoden 2024 aikana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinsessa Theodora

arvonsa tunteva kuningatar

Sininaamio

Mitted

Prinsessa Theodora "Tellu" on Prinsessa Adessan jälkeläinen. Tellu asuu Purppuralinnassa yhdessä Aadan ja Helmin kanssa. Hänen vahvuuksiaan on todella hyvänlaatuinen viileän silkkinen turkki. Hänellä on myös kauniin mallinen pää. Tellu on luonteeltaan huomionhakuinen, päättäväinen, mutta ennenkaikkea hyvin ihmisläheinen. Jäämme odottamaan hänelle pentueita vuosien 2024-2025 aikana. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinsessa Adelia "Aada"

Lempeä 3. polven kuningatar

Sininaamio

Colourpoint

Tämä ihastuttava prinsessa jäi Purppuralinnaan aivan valloittavan luonteen ja kauniin ulkomuotonsa takia. Aada on luonteeltaan todella seurallinen, rohkea ja rento kissa, joka kertoo oman mielipiteensä hyvin selkeällä äänellä. Aada viihtyy mieluiten sylissä. <3 Pentuja hänellä on jo kahden pentueen verran, mahdollisesti vielä kolmas tulossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinsessa Kimberly

lempeä kuningatar

Sininaamio

Mitted

Prinsessa Kimberly "Kikka" on Prinsessa Kasmiran jälkeläinen. Hänessä äitinsä parhiammat piirteet, mutta myös isänsä Prinssi Wilhardin piirteitä on selkeästi näkyvissä. Kikka on todella rauhallinen ja ystävällinen kissa. Kikka muutti sijoituskotiin Kaarinan Littoisiin. Jäämme odottamaan hänelle pentuetta vuoden 2024 aikana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Celestial's Heaven In Hell

Pohjanmaan kaunotar

Sininen

Colourpoint

Tämä kaunis neito muutti Pohjanmaalta Pirkanmaalle sijoituskotiin Prinsessa Serafinan kaveriksi. Lempinimekseen hän sai Nala. Nalalla on rohkea, rauhallinen ja leikkisä luonne. Turkki on laadultaan viileän silkkinen ja turkin värien kontrasti on hyvä. Nalan on tarkoitus olla Purppuralinnan 3. polven prinssien morsian vuosien 2024-2025 aikana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinsessa Ophelia

Upea 4. polven linnanneito

Sinikilpikonnanaamio

Mitted

Prinsessa Ophelia "Tove" on Prinsessa Estellen perillinen ja hänen manttelin perijänsä. Tove on todella persoonallinen, rohkean utelias kissa ja hän on ennenkaikkea hyvin tietoinen itsestään ja arvostaan. :D Tovella on myös ensiluokkainen turkinlaatu ja silmät ovat syvän siniset! Prinsessa Ophelia asuu sijoituskodissa Turussa eläkkeelle jääneen äitinsä Prinsessa Estellen kanssa. Pentuja hänelle odotetaan vuoden 2024 aikana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinsessa Madeleine

Valloittava 4.polven linnanneito

Sininen

Colourpoint

Prinsessa Madeleine "Lily" on Prinsessa Adelian "Aadan" ja Prinssi Kaspianin "Urhon" jälkeläinen ja hän jää Purppuralinnaan jatkamaan ihanaa "sinistä linjaamme". Lilyllä, kuten muillakin Aadan linjan jälkeläisillä, on erityisen kiltti ja lempeä luonne. He ovat oikeita sylikissoja, jotka rakastavat ihmisen seuraa kaikissa tilanteissa! Prinsessa Madeleinelle odotetaan pentuja vuosien 2024 ja 2025 aikana. 

IMG20240302113843-2

JCH FI*Purppuralinnan Prinsessa Francesca

Kaunis linnanneito

Sinikilpikonnanaamio

Colourpoint

Prinsessa Francesca "Foxylady" on prinsessa Elviran jälkeläinen. Foxy asuu yhdessä äitinsä Prinsessa Elviran ja koirakaverinsa kanssa sijoituskodissa Aurassa. Hän on luonteeltaan aristokraattisen viileä ja rauhallinen, mutta toisaalta hänellä on myös paljon itsevarmuutta. Foxyn vahvuuksia ovat syvän siniset silmät, iso koko ja viileän silkkinen turkinlaatu. Jäämme odottamaan hänelle pentueita vuosien 2024-2025 aikana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinsessa Nicole

Valloittava 4.polven linnanneito

Punatabbynaamio

Mitted

Prinsessa Nicole "Nuppu" on Prinsessa Eleonoran "Martan" manttelin perijä ja Purppuralinnan "punaisen linjan" jatkaja Martan jäädessä kahden pentueen jälkeen eläkkeelle. Nuppu on iso ja kookas naaras kuten äitinsäkin on. Hänellä on myös ensiluokkainen turkinlaatu ja luonteeltaan hän on hyvin rauhallinen ja ihmisläheinen kissa. Hän asustaa sijoituskodissa Turun Hirvensalossa. Hänelle odotetaan pentuja vuosien 2024 ja 2025 aikana. 

Urokset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CH Max Mara Mishi "Miska"

Kuningas vierailta mailta

Ruskeanaamio

Mitted

Max Mara Mishi saapui joulukuun 2. päivä 2022 suoraan Tsekeistä tänne talviseen suomeen. Hän sai lempinimekseen Miska. Miska on melko kookas ja pitkärunkoinen kissa. Hän on myös todella kiltti, leikkisä ja rento kissa, jolla on upea silmienväri ja silkkinen turkki. Miska on Patriarca Gucci-vapaasta linjasta. Pentueita häneltä odotetaan vuosien 2024-2025 aikana.

IMG-20240423-WA0000-2

FI*Purppuralinnan Prinssi Oscar

Upea 4.polven prinssi

Cremetabby

Bicolour

Prinssi Oscar jäi siskonsa Prinsessa Ophelian lisäksi osaksi Purppuralinnan kasvatustyötä. Hän todella rento, rohkea ja isokokoinen kissanalku silkkisellä turkinlaadulla. Myös Oscarin kanssa on tarkoitus käydä muutamassa näyttelyssä ennen siitosuran alkua. Oscar asuu sijoituskodissa Hämeenlinnassa ja häntä on tarkoitus käyttää siitokseen 1-3 pentueen verran vuoden 2024 aikana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JCH FI*Purppuralinnan Prinssi Figaro

Upea 2.polven prinssi

Suklaa

Colourpoint

Prinssi Figaro "Pörri" jäi siskonsa Prinsessa Francescan lisäksi osaksi Purppuralinnan kasvatustyötä. Hän todella rento ja sosiaalinen kissa, jota on helppo hoitaa. Hän on ensimmäinen Purppuralinnaan syntynyt suklaan värinen pentu. Hänen kanssa on tarkoitus käydä muutamassa näyttelyssä ennen siitosuran alkua. Pörri asuu sijoituskodissa Kaarinan Littoisissa ja häntä on tarkoitus käyttää siitokseen 3-4 pentueen verran vuoden 2024-2025 aikana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KCH FI*Purppuralinnan Prinssi Herodes

Upea 3.polven prinssi

Ruskea

Colourpoint

Prinssi Herodes on oikea helmi! Hän jäi pentueen kolmesta veljeksestä kasvatuskissaksi Purppuralinnaan. Hän todella rento ja rohkea kissa, jota on helppo käsitellä ja hoitaa. Hänen kanssa on tarkoitus käydä muutamassa näyttelyssä ennen siitosuran alkua. Herodes asuu sijoituskodissa Liedon Vanhalinnassa yhdessä Prinssi Georgen kanssa ja häntä on tarkoitus käyttää siitokseen 1-2 pentueen verran vuoden 2024-2025 aikana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinssi Kaspian

Uljas 3.polven prinssi

Ruskeanaamio

Colourpoint

Prinssi Kaspian "Urho" on Nagawika de l'Ulyssiaden pentueesta ja  yksi Nallen kolmesta jalostukseen jääneestä pojasta. Urho on Patriarca Gucci-vapaasta linjasta ja on osoittautunut hyvin hedelmälliseksi kolliksi ja hyväksi periyttäjäksi. Hän asuu sijoituskodissa Halikossa yhdessä koirakaveriensa ja Prinssi Konstantinoksen kanssa. Prinssi Kaspian on luonteeltaan ystävällinen, vilkas ja rohkea kissa, jolta ei itsetuntoa puutu! Kahden pentueen jälkeen Kaspianille on asennettu implantti, joten 3. pentue vuosien 2024-2025 on vielä mahdollinen.

Ansiokkaat eläkeläiset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CH FI*Purppuralinnan Prinsessa Viviane

Eläköitynyt 1.polven kuningatar

Purppuralinnan Prinsessa Viviane eli Viivi on oikea rakkauspakkaus ja oman kasvatustyömme ensimmäinen hedelmä. Viivi on väritykseltään ja kuvioltaan ruskea mitted. Viiviä ei välitä, onko ovesta sisälle tuleva ihminen tuttu vai tuntematon - hän heittäytyy lattialle selälleen ja kehräten toivottaa kaikki tervetulleeksi. Viivi ei myöskään säästele äänijänteitään kommunikoidessaan ihmisten kanssa.

Hienon luonteensa lisäksi Viivillä on ihanan pehmeä, paksu ja viileän silkkinen turkki. Viivi on melko kookas tyttö, elopainoa on kertynyt kuusi kiloa. Kesäkuussa 2018 syntynyt pentue Manuel on Viivin ainoa pentue. Viivin pojantytär Prinsessa Serafina ei valitettavasti koskaan saanut jälkeläisiä.

PB182267

CH FI*Peukaloisen Dancing Queen

Eläköitynyt kuningataräiti

Alias Miisu saapui valtakuntaansa helmikuussa 2015 ja on Purppuralinnan ensimmäinen kuningatar. Miisu on väritykseltään ja kuvioltaan ruskea colourpoint ja silmät ovat syvän siniset. Miisulla on hyvin ystävällinen luonne ja hän on erittäin rento, niinkuin ragdollin kuuluukin.

Miisulla on takanaan kolme pentuetta ja hän viettää ansaittuja eläkepäiviä. Miisu on periyttänyt jälkeläisiinsä hyvää luonnetta ja kaunista ulkonäköä. 

261___2O8A2131

GIC FI*Purppuralinnan Prinsessa Safiira

Eläköitynyt linnanneito

Prinsessa Safiira syntyi Purppuralinnan kuningataräidin "Miisun" toiseen pentueeseen uudenvuoden yönä vuonna 2016. Safiira oli pentueen ainoa tyttö ja hyvin pienestä alkaen erottui selvästi muista. Hänellä oli jo pentuna hyvin tyypikäs olemus ja hän pärjäsi myöhemmin todella hyvin myös näyttelyissä. 

Safiira synnytti vain yhden pentueen (Pentue Weronica), mutta pentue oli todella laadukas, josta kasvatukseen jäi äitiäänkin paremmin näyttelyissä pärjännyt Prinssi Wilhard. Tätä kaunis linja on saanut edelleen jatkoa Willen jälkeläisistä.

Safiira on nyt eläkkeellä ja siirtynyt sijoituskotinsa omistukeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dollicious Viking Shamanita "Mila"

Eläköitynyt kuningatar

Ruskeanaamio

Colourpoint

Mila saapui kissalaamme tammikuussa 2019. Mila on luonteeltaan uskomattoman sopeutuvainen ja lempeä kissa, joka hyväksyy kaikki sellaisenaan. Mila asuu yhdessä Prinssi Marcosin kanssa sijoituskodissa Jokioisilla. 

Mila on nyt jäänyt eläkkeelle kolmen Purppuralinnan pentueen jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GIC Nagawika de l'Ulyssiade

Eläköitynyt Kuningas 

Ruskeanaamio

Mitted

Nagawika "Nalle" saapui Purppuralinnaan helmikuussa 2018 n. 5 kk ikäisenä hurmurina Etelä-Ranskasta ja eläköityi neljän vuoden ikäisenä keväällä 2022 ja löysi loppuelämän kodin Turusta. Nallella on yhteensä 7 pentuetta, joista neljä pentuetta on Purppuralinnan kissalan. Nallen upea linja jatkuu hänen poikien ja tyttäriensä kautta eteenpäin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CH FI*Purppuralinnan Prinssi Wilhard JW

In memoriam 15.8.2018 - 4.10.2023

Prinssi Wilhard oli Prinsessa Safiiran ensimmäisestä pentueesta, johon syntyi kolme poikaa ja yksi tyttö. Prinssi Wilhard oli juuri sitä mitä pennuista odotettiinkin. Hän oli hyvin rennonletkeä ja ihmisen seurasta nauttiva kissa. Prinssi Wilhard oli perinyt sekä äidiltään että isältään hyvää tyypikästä olemusta. Tuomarit ovat rakastaneet tätä nuorta herraa näyttelyissä, ja Wille saavuttikin yhteensä viisi voittoa pentu- ja nuorten luokissa ja näin ollen sai toukokuussa 2019 arvonimen Junior Winner (JW)! Willen oli aika jäädä eläkkeelle kolmen pentueen jälkeen keväällä 2023. Willen upeaa linjaa ovat jatkamassa Prinsessa Adelia, Prinsessa Adrianna, Prinsessa Theodora, Prinsessa Kimberly ja Prinssi George.

Vastaan mielelläni pentuihin ja ragdolleihin liittyviin kysymyksiin.

FI*Purppuralinnan
Eeva Kattelus
[email protected]
0407181905
Katteluksentie 15, 31500 Koski Tl

tunnus

Tilaa uutiskirje ja pidän sinut ajantasalla pentujen syntymästä ja saatavuudesta.