Purppuralinnan kuninkaalliset

Naaraat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinsessa Adrianna 

viehkeä 4. polven kuningatar

Sininaamio

Mitted

Prinsessa Adrianna "Helmi" on Prinsessa Adelian jälkeläinen. Hän on emonsa tavoin todella ystävällinen ja ihmisläheinen kissa. Helmi asuu yhdessä äitinsä kanssa Purppuralinnassa. Jäämme odottamaan hänelle pentueita vuosien 2023-2025 aikana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinsessa Theodora

arvonsa tunteva kuningatar

Sininaamio

Mitted

Prinsessa Theodora on Prinsessa Adessan jälkeläinen. Hän on todella lupaava pentu ja jää toistaiseksi asumaan Purppuralinnaan. Jäämme odottamaan hänelle pentueita vuosien 2023-2025 aikana. Tätä ennen on tarkoitus kerätä kokemusta näyttelyareenoilta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinsessa Adelia "Aada"

Lempeä 3. polven kuningatar

Sininaamio

Colourpoint

Tämä ihastuttava prinsessa jäi Purppuralinnaan aivan valloittavan luonteen ja kauniin ulkomuotonsa takia. Aada on luonteeltaan todella seurallinen, rohkea ja rento kissa, joka kertoo oman mielipiteensä hyvin selkeällä äänellä. Aada viihtyy mieluiten sylissä. <3 Pentuja hänellä on jo kahden pentueen verran, mahdollisesti vielä kolmas tulossa.

IMG-20230906-WA0001-2

FI*Purppuralinnan Prinsessa Kimberly

lempeä kuningatar

Sininaamio

Mitted

Prinsessa Kimberly "Kikka" on Prinsessa Kasmiran jälkeläinen. Hänessä äitinsä parhiammat piirteet, mutta myös isänsä Prinssi Wilhardin piirteitä on selkeästi näkyvissä. Kikka on todella rauhallinen ja ystävällinen kissa. Kikka muutti sijoituskotiin Kaarinan Littoisiin. Jäämme odottamaan hänelle pentuetta vuoden 2023 aikana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Celestial's Heaven In Hell

Pohjanmaan kaunotar

Sininen

Colourpoint

Tämä kaunis neito muutti Pohjanmaalta Pirkanmaalle sijoituskotiin Prinsessa Serafinan kaveriksi. Lempinimekseen hän sai Nala. Nalalla on rohkea, rauhallinen ja leikkisä luonne. Turkki on laadultaan viileän silkkinen ja turkin värien kontrasti on hyvä. Nalan on tarkoitus olla Purppuralinnan 3. polven prinssien morsian vuosien 2023-2025 aikana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinsessa Ophelia

Upea 4. polven linnanneito

Sinikilpikonnanaamio

Mitted

Prinsessa Ophelia "Tove" on Prinsessa Estellen perillinen ja hänen manttelin perijänsä. Tove on todella persoonallinen, rohkean utelias kissa ja hän on ennenkaikkea hyvin tietoinen itsestään ja arvostaan. :D Tovella on myös ensiluokkainen turkinlaatu ja silmät ovat syvän siniset! Todennäköisesti tulemme käymään hänen kanssaan muutamassa näyttelyssä ennen siitosuran alkua. Prinsessa Ophelia asuu sijoituskodissa Turussa eläkkeelle jääneen äitinsä Prinsessa Estellen kanssa. Pentuja hänelle odotetaan vuoden 2024 aikana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinsessa Madeleine

Valloittava 4.polven linnanneito

Sininen

Mitted

Prinsessa Madeleine "Manta" on Prinsessa Adelian "Aadan" ja Prinssi Kaspianin "Urhon" jälkeläinen ja hän jää Purppuralinnaan jatkamaan ihanaa "sinistä linjaamme". Mantalla, kuten muillakin Aadan linjan jälkeläisillä, on erityisen kiltti ja lempeä luonne. He ovat oikeita sylikissoja, jotka rakastavat ihmisen seuraa kaikissa tilanteissa! Prinsessa Madeleinelle odotetaan pentuja vuosien 2024 ja 2025 aikana. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinsessa Nicole

Valloittava 4.polven linnanneito

Punatabbynaamio

Mitted

Prinsessa Nicole "Nuppu" on Prinsessa Eleonoran "Martan" manttelin perijä ja Purppuralinnan "punaisen linjan" jatkaja Martan jäädessä kahden pentueen jälkeen eläkkeelle. Nuppu on iso ja kookas naaras kuten äitinsäkin on. Hänellä on myös ensiluokkainen turkinlaatu ja luonteeltaan hän on hyvin rauhallinen ja ihmisläheinen kissa. Hän asustaa sijoituskodissa Turun Hirvensalossa. Hänelle odotetaan pentuja vuosien 2024 ja 2025 aikana. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinsessa Francesca

Kaunis linnanneito

Sinikilpikonnanaamio

Colourpoint

Prinsessa Francesca "Fozy" on prinsessa Elviran jälkeläinen. Fozy asuu yhdessä äitinsä Prinsessa Elviran ja koirakaverinsa kanssa sijoituskodissa Aurassa. Hän on luonteeltaan aristokraattisen viileä ja rauhallinen, mutta toisaalta hänellä on myös paljon itsevarmuutta. Fozyn vahvuuksia ovat syvän siniset silmät ja viileän silkkinen turkinlaatu. Jäämme odottamaan hänelle pentueita vuosien 2024-2025 aikana.

Urokset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CH Max Mara Mishi "Miska"

Kuningas vierailta mailta

Ruskeanaamio

Mitted

Max Mara Mishi saapui joulukuun 2. päivä 2022 suoraan Tsekeistä tänne talviseen suomeen. Hän sai lempinimekseen Miska. Miska on melko kookas ja pitkärunkoinen kissa. Hän on myös todella kiltti, leikkisä ja rento kissa, jolla on upea silmienväri ja silkkinen turkki. Miska on Patriarca Gucci-vapaasta linjasta. Pentueita häneltä odotetaan vuosien 2023-2024 aikana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinssi George

Hurmaava 3.polven prinssi

Punanaamio

Colourpoint

Prinssi George on Prinssi Wilhardin ja Prinsessa Eleonoran jälkeläinen. Hänessä yhdistyy emon upea punainen väri ja isän vankka ruumiinrakenne. Luonne hänellä on hyvin ihmisläheinen ja rento. Hän asuu sijoituskodissa Liedossa. Prinssi Georgelle on suunniteltu ainakin yksi pentue loppuvuoden 2023 aikana.

DSC09727-2

FI*Purppuralinnan Prinssi Oscar

Upea 4.polven prinssi

Cremetabby

Bicolour

Prinssi Oscar jäi siskonsa Prinsessa Ophelian lisäksi osaksi Purppuralinnan kasvatustyötä. Hän todella rento, rohkea ja isokokoinen kissanalku silkkisellä turkinlaadulla. Myös Oscarin kanssa on tarkoitus käydä muutamassa näyttelyssä ennen siitosuran alkua. Oscar asuu sijoituskodissa Hämeenlinnassa ja häntä on tarkoitus käyttää siitokseen 1-2 pentueen verran vuoden 2024 aikana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinssi Kaspian

Uljas 3.polven prinssi

Ruskeanaamio

Colourpoint

Prinssi Kaspian "Urho" on Nagawika de l'Ulyssiaden pentueesta ja  yksi Nallen kolmesta jalostukseen jääneestä pojasta. Urho on Patriarca Gucci-vapaasta linjasta ja on osoittautunut hyvin hedelmälliseksi kolliksi ja hyväksi periyttäjäksi. Hän asuu sijoituskodissa Halikossa yhdessä koirakaveriensa ja Prinssi Konstantinoksen kanssa. Prinssi Kaspian on luonteeltaan ystävällinen, vilkas ja rohkea kissa, jolta ei itsetuntoa puutu! Kahden pentueen jälkeen Kaspianille on asennettu implantti, joten 3. pentue vuosien 2024-2025 on vielä mahdollinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FI*Purppuralinnan Prinssi Figaro

Upea 2.polven prinssi

Suklaa

Colourpoint

Prinssi Figaro "Pörri" jäi siskonsa Prinsessa Francescan lisäksi osaksi Purppuralinnan kasvatustyötä. Hän todella rento ja sosiaalinen kissa, jota on helppo hoitaa. Hän on ensimmäinen Purppuralinnaan syntynyt suklaan värinen pentu. Hänen kanssa on tarkoitus käydä muutamassa näyttelyssä ennen siitosuran alkua. Pörri asuu sijoituskodissa Kaarinan Littoisissa ja häntä on tarkoitus käyttää siitokseen 3-4 pentueen verran vuoden 2024-2025 aikana.

Ansiokkaat eläkeläiset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CH FI*Purppuralinnan Prinsessa Viviane

Eläköitynyt 1.polven kuningatar

Purppuralinnan Prinsessa Viviane eli Viivi on oikea rakkauspakkaus ja oman kasvatustyömme ensimmäinen hedelmä. Viivi on väritykseltään ja kuvioltaan ruskea mitted. Viiviä ei välitä, onko ovesta sisälle tuleva ihminen tuttu vai tuntematon - hän heittäytyy lattialle selälleen ja kehräten toivottaa kaikki tervetulleeksi. Viivi ei myöskään säästele äänijänteitään kommunikoidessaan ihmisten kanssa.

Hienon luonteensa lisäksi Viivillä on ihanan pehmeä, paksu ja viileän silkkinen turkki. Viivi on melko kookas tyttö, elopainoa on kertynyt kuusi kiloa. Kesäkuussa 2018 syntynyt pentue Manuel on Viivin ainoa pentue ja tätä ihanaa linjaa jatkaa Viivin pojantytär Prinsessa Serafina.

PB182267

CH FI*Peukaloisen Dancing Queen

Eläköitynyt kuningataräiti

Alias Miisu saapui valtakuntaansa helmikuussa 2015 ja on Purppuralinnan ensimmäinen kuningatar. Miisu on väritykseltään ja kuvioltaan ruskea colourpoint ja silmät ovat syvän siniset. Miisulla on hyvin ystävällinen luonne ja hän on erittäin rento, niinkuin ragdollin kuuluukin.

Miisulla on takanaan kolme pentuetta ja hän viettää ansaittuja eläkepäiviä. Miisu on periyttänyt jälkeläisiinsä hyvää luonnetta ja kaunista ulkonäköä. Miisun ihanaa linjaa jatkavat tällä hetkellä sekä tyttären tyttäret Prinsessa Charlotte ja Prinsessa Serafina ja tyttären poika Prinssi Wilhard.

261___2O8A2131

GIC FI*Purppuralinnan Prinsessa Safiira

Eläköitynyt linnanneito

Prinsessa Safiira syntyi Purppuralinnan kuningataräidin "Miisun" toiseen pentueeseen uudenvuoden yönä vuonna 2016. Safiira oli pentueen ainoa tyttö ja hyvin pienestä alkaen erottui selvästi muista. Hänellä oli jo pentuna hyvin tyypikäs olemus ja hän pärjäsi myöhemmin todella hyvin myös näyttelyissä. 

Safiira synnytti vain yhden pentueen (Pentue Weronica), mutta pentue oli todella laadukas, josta kasvatukseen jäi äitiäänkin paremmin näyttelyissä pärjännyt Prinssi Wilhard. Tätä linjaa on nyt myös jatkamassa kaksi Wilhardin tytärtä, Prinsessa Adessa ja Prinsessa Adelia.

Safiira on nyt eläkkeellä ja siirtynyt sijoituskotinsa omistukeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dollicious Viking Shamanita "Mila"

Eläköitynyt kuningatar

Ruskeanaamio

Colourpoint

Mila saapui kissalaamme tammikuussa 2019. Mila on luonteeltaan uskomattoman sopeutuvainen ja lempeä kissa, joka hyväksyy kaikki sellaisenaan. Mila asuu yhdessä Prinssi Marcosin kanssa sijoituskodissa Jokioisilla. 

Milalla on nyt jäänyt eläkkeelle kolmen pentueen jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GIC Nagawika de l'Ulyssiade

Eläköitynyt Kuningas 

Ruskeanaamio

Mitted

Nagawika "Nalle" saapui Purppuralinnaan helmikuussa 2018 n. 5 kk ikäisenä hurmurina Etelä-Ranskasta ja on nyt vihdoin eläköitynyt vuoden 2022 keväällä. Nallen linja jatkuu hänen poikien ja tyttäriensä kautta eteenpäin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CH FI*Purppuralinnan Prinssi Wilhard JW

2. polven eläköitynyt kuningas

Prinssi Wilhard on Prinsessa Safiiran ensimmäisestä pentueesta, johon syntyi kolme poikaa ja yksi tyttö. Prinssi Wilhard on juuri sitä mitä pennuista odotettiinkin. Hän on hyvin rennonletkeä ja ihmisen seurasta nauttiva kissa. Prinssi Wilhard on perinyt sekä äidiltään että isältään hyvää tyypikästä olemusta. Tuomarit ovat rakastaneet tätä nuorta herraa näyttelyissä, ja Wille saavuttikin yhteensä viisi voittoa pentu- ja nuorten luokissa ja näin ollen sai toukokuussa 2019 arvonimen Junior Winner (JW)! Willen on aika jäädä eläkkeelle kolmen pentueen jälkeen keväällä 2023. Willen upeaa linjaa ovat jatkamassa Prinsessa Adelia, Prinsessa Adrinna, Prinsessa Theodora, Prinsessa Kimberly, Prinssi Konstantinos ja Prinssi George.

Vastaan mielelläni pentuihin ja ragdolleihin liittyviin kysymyksiin.

FI*Purppuralinnan
Eeva Kattelus
[email protected]
0407181905
Katteluksentie 15, 31500 Koski Tl

tunnus

Tilaa uutiskirje ja pidän sinut ajantasalla pentujen syntymästä ja saatavuudesta.