Oma ragdoll?

Pennut kasvavat meillä kotona perheenjäseninä ja saavat yllin kyllin hellyyttä, rakkautta, huolenpitoa, yhteisiä leikkejä, ravitsevaa ruokaa sekä yksilöllistä hoivaa ja hoitoa, jotta ne kehittyvät ihmiseen luottaviksi, rakastaviksi lemmikeiksi.

PB182322

Suhtaudun kasvatukseen vakavasti, ja minulle on tärkeää, että pennut saavat hyvän ja rakastavan kodin. Toivon, että pentutiedustelujen yhteydessä kerrot itsestäsi ja siitä, millaisen kodin olet pennulle tarjoamassa. Tiedustelut joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Lemmikkikissa

Lemmikiksi myytävät pennut myydään ilman siitosoikeutta ja ne ovat valmiiksi leikattuja, madotettuja, kahteen kertaan rokotettuja, mikrosirutettuja ja eläinlääkärin tarkastuksessa terveiksi todettuja kissoja. Kaikkien kissojen kanssa voi halutessaan osallistua rotukissanäyttelyihin, mutta joissakin pennuissa saattaa olla rotumääritelmän vastaisia väri- tai muotovirheitä, jotka vähentävät menestymismahdollisuuksia näyttelyssä.

Näyttelyistä kiinnostuneille suosittelemmekin pentua, joka on kasvattajan arvion mukaan lupaava ja vastaa kaikilta osin ragdollin rotustandardia. Koska tuomareiden mieltymykset vaihtelevat ja myös kilpakumppanit ovat kovatasoisia, takuuta näyttelymenestyksestä ei voi antaa.

Hinta: 1300 €

Sijoituskissa

Sijoituskissa tarkoittaa, että sijoituksen ajan kissa on kasvattajan nimissä, mutta asuu sijoituskodissa. Tarvitsemme lähialueelta sijoituskoteja, jotta pystymme rajoittamaan kissalaamme jäävien naaras- ja uroskissojen määrää. Sijoitussopimukset tehdään tapauskohtaisesti ja sijoituskissan lopullinen hinta riippuu aina sopimuksen sisällöstä. Maksettava takuusumma jää kokonaisuudessaan kasvattajalle, mikäli naaraskissan pennut syntyvät ja kasvavat Purppuralinnassa. Mikäli pennut syntyvät ja kasvavat sijoituskodissa, on takuusumma mahdollista saada joko kokonaan tai osittain takaisin, riippuen siitä kuinka monesta pentueesta sopimus tehdään.

Myös uroskissasta on mahdollisuus tehdä sijoitussopimus, mikäli sijoituskoti on valmis pitämään kissaa sovitun ajan leikkaamattomana. Sijoitussopimus on aina määräaikainen ja sopimuksen päätyttyä kissan omistusoikeus siirtyy kokonaisuudessaan sijoituskodille.

Jos olet kiinnostunut sijoituskissasta, suosittelemme tutustumaan Kissaliiton oppaaseen.

Hinta: 350-850 €

Siitoskissa

Siitostasoinen pentu on kasvattajan arvion mukaan lupaava pentu, joka vastaa kaikilta osin ragdollin rotustandardia. Siinä ei ole havaittavissa selviä virheitä, jotka vähentäisivät sen menestymismahdollisuuksia näyttelyissä tai estäisivät sen käytön jalostuksessa. Siitostasoinen pentu myydään aina täysin jalostusoikeuksin rekisteröidylle kasvattajalle.

Hinta: 1800-2200 €

Luovutus

Kaikki pennut luovutetaan

14-15 viikon ikäisinä
Rekisteröityinä
Kissaliiton myyntisopimuksella
Eläinlääkärin tarkastamina
Sirutettuina
Rokotettuina
Madotettuina
Sisäsiisteinä
Pentupaketin ja hoito-ohjeiden kera

Myyntiprosessi

Ennakkovaraus

Mikäli pennut kiinnostavat sinua, voit tilata itsellesi uutiskirjeen, jonka avulla pysyt ajan tasalla pentujen syntymästä ja saatavuudesta. Mikäli olet tehnyt päätöksen pennun hankinnasta, voit tehdä ennakkovarauksen täyttämällä ennakkovarauslomakkeen pennut-välilehdeltä. Ennakkovarauksen yhteydessä toivon, että kerrot jotain itsestäsi, perheestäsi ja siitä, minkälaisen kodin pentu teiltä saisi. Ennakkovaraus ei sido sinua pennun ostoon. Ennakkovarauksen tehtyäsi olet etusijalla pentuja myytäessä.

Alustava varaus

Pentujen synnyttyä voit tehdä alustavan varauksen valokuvien ja puhelinkeskustelujen perusteella, kun pennut ovat noin 7-8 viikon ikäisiä. Otathan huomioon, että vain osa pennuista on tällä hetkellä varattavissa lemmikeiksi, sillä osa pennuista on edelleen seurannassa kasvatuskäyttöä varten.

Varattu pentu

Pentu on varattu, kun varausmaksu 400 € on maksettu. Toivon, että sinulla on mahdollisuus käydä katsomassa pentua ennen lopullisen ostopäätöksen tekoa. Tämä on mahdollista, kun pennut ovat noin 8-10 viikon ikäisiä. Varausmaksu voidaan maksaa heti vierailun jälkeen, mikäli päätät ottaa pennun itsellesi. Varausmaksua ei palauteta, jos ostaja peruu kaupan. Jos kauppa peruuntuu myyjän toimesta, varausmaksu palautetaan kokonaisuudessaan takaisin.

Myyty pentu

Pentu on myyty, kun se on maksettu kokonaan ja luovutettu uuteen kotiin. Lopullisesta hinnasta vähennetään varausmaksun osuus.

Pentutakuu

Pennuillamme on kahden vuoden takuu vakavien perinnöllisten sairauksien (HCM, RN, PKD) osalta. Jos kissa kuolee tai joudutaan lopettamaan em. sairauksien takia, kissa korvataan antamalla tilalle vastaavantasoinen pentu. Korvauksen edellytyksenä on, että sairaus on diagnosoitu lääketieteellisesti, kissalle on tehty ruumiinavaus Evirassa ja ruumiinavaustodistus on toimitettu minulle.

Olen kissanomistajan tukena myös pennunoston jälkeen. Minuun voi ottaa yhteyttä kaikissa pentuun liittyvissä kysymyksissä. Myös kuulumiset & kuvat kasvateista ovat tervetulleita!

Vastaan mielelläni pentuihin ja ragdolleihin liittyviin kysymyksiin.

FI*Purppuralinnan
Eeva Kattelus
[email protected]
0407181905
Katteluksentie 15, 31500 Koski Tl

tunnus

Tilaa uutiskirje ja pidän sinut ajantasalla pentujen syntymästä ja saatavuudesta.